Úvod » DELIKATESY » Parmentier de canard aux cèpes 330 g
Kachní "parmentier" na hříbkách je delikátní pochoutka z kachního masa a hříbků s krémovou bramborovou kaší.
Podávání: Po otevření sklenice a odstranění zavařovací gumičky, přidejte trochu sýra (rocamadour, cantal, ementál,...) a zahřejte v elektrické troubě 20 minut při teplotě 200°C. Podávejte s hlávkovým salátem. Sklenice takto otevřená na vašem talíři nabízí elegantní prezentaci , která potěší také vaše hosty. A to vše bez vaření.
Složení: Brambory (52%), kachní maso (22%), cibule, mléko, hříbky (5%), máslo, mrkev, vývar z hříbků, česnek, sůl, pepř, muškát.
Průměrné nutriční hodnoty pro 100 g: energie 513 kJ (123 kcal), množství tuků 6,9 g, z toho nasycených mastných kyselin 3,3 g, sacharidy 9,7 g, z toho cukry 1,4 g, bílkoviny 4,8 g, sůl 1,08 g.
Balení: 330 g - 1 porce